Flan de mandarină-miere cu segmente de Grapefruit

Flan de mandarină-miere cu segmente de Grapefruit
Tangerine-miere Flan cu segmente de Grapefruit ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 369 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați miere, suc de mandarină, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine de secară cu unt de migdale și segmente de grapefruit roz, Miere Mandarina Sparge, și Marmeladă De Miere-Mandarină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. aduceți 1/2 cană de zahăr și 1/4 cană de apă pentru a fierbe într-o cratiță mică grea la foc mediu-mic, amestecând până când zahărul se dizolvă și periați părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, învârtind tigaia ocazional, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se toarnă sirop de caramel în tigaie de tort cu diametrul de 8 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci; rotiți rapid tigaia, astfel încât siropul să acopere fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Bateți ouăle, gălbenușurile, mierea, vanilia și sarea într-un castron mediu pentru a se amesteca. Aduceți smântâna, laptele condensat și coaja de mandarină la foc mic într-o cratiță medie. Bateți încet amestecul de smântână fierbinte în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
MandarinăMandarină
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Bateți sucul de mandarină. Se strecoară crema în tigaie căptușită cu caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Puneți tigaia în tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților tăvii de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
7
Coaceți flanul până când este așezat în centru când tigaia pentru tort este ușor mișcată, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
8
Scoateți din apă; se răcește 30 de minute. Răciți flanul descoperit până când este foarte rece și ferm, cel puțin 6 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți; păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
9
Tăiați toată coaja și miezul din fiecare grapefruit. Lucrul peste castron mediu, tăiat între membrane, eliberând segmente. Se răcește până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Tăiați în jurul flanului în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Așezați placa deasupra tigaiei și inversați, eliberând flanul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Se taie în pene; se servește cu grapefruit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ați putea încerca este CVNE Seleccion de fincas Tempranillo. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
CVNE Seleccion de fincas Tempranillo
CVNE Seleccion de fincas Tempranillo
Vin făcut cu struguri din podgoriile noastre din Villalba del Duero, Burgos. Strat violet ridicat. Nas cu multe note de fructe negre înmuiate de aromele florale care sunt punctate de o notă de mineral din sol, care se amestecă cu vanilia provenită din scurta lor ședere în butoi. La palat este netezit cu un tanin nobil care oferă un gust lung și persistent după gust. Realizat cu 100% Tempranillo.Asociere perfectă cu tot felul de carne grasă și vânat sub formă de fripturi, tocănițe, pe lângă diferitele brânzeturi din zonă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista