Flan de mandarină-miere cu segmente de Grapefruit
Tangerine-miere Flan cu segmente de Grapefruit ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 369 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați miere, suc de mandarină, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine de secară cu unt de migdale și segmente de grapefruit roz, Miere Mandarina Sparge, și Marmeladă De Miere-Mandarină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. aduceți 1/2 cană de zahăr și 1/4 cană de apă pentru a fierbe într-o cratiță mică grea la foc mediu-mic, amestecând până când zahărul se dizolvă și periați părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, învârtind tigaia ocazional, aproximativ 7 minute.
Se toarnă sirop de caramel în tigaie de tort cu diametrul de 8 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci; rotiți rapid tigaia, astfel încât siropul să acopere fundul.
Bateți ouăle, gălbenușurile, mierea, vanilia și sarea într-un castron mediu pentru a se amesteca. Aduceți smântâna, laptele condensat și coaja de mandarină la foc mic într-o cratiță medie. Bateți încet amestecul de smântână fierbinte în amestecul de ouă.
Bateți sucul de mandarină. Se strecoară crema în tigaie căptușită cu caramel.
Puneți tigaia în tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților tăvii de tort.
Coaceți flanul până când este așezat în centru când tigaia pentru tort este ușor mișcată, aproximativ 40 de minute.
Scoateți din apă; se răcește 30 de minute. Răciți flanul descoperit până când este foarte rece și ferm, cel puțin 6 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți; păstrați la rece.)
Tăiați toată coaja și miezul din fiecare grapefruit. Lucrul peste castron mediu, tăiat între membrane, eliberând segmente. Se răcește până când este gata de utilizare.
Tăiați în jurul flanului în tigaie.
Așezați placa deasupra tigaiei și inversați, eliberând flanul.
Se taie în pene; se servește cu grapefruit.