Flan De Lămâie-Anason
Lemon - anason Flan ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 364 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte condensat, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Flan De Dovleac Cu Sirop De Caramel-Anason, Lămâie De Anason, și Anason Stelat-Sorbet De Lămâie.
Instrucțiuni
Se amestecă zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică grea la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul capătă o culoare chihlimbar profundă, perindând ocazional părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 10 minute. Turnați rapid caramelul în opt ramekine de 3/4 cană sau cupe cu cremă. Folosind mănuși de cuptor ca ajutor, înclinați imediat fiecare ramekin pentru a acoperi fundul.
Transferați ramekins în tava de copt de 13x9x2 inci. Pune deoparte.
Combinați laptele integral, anasonul, bățul de scorțișoară și coaja de lămâie într-o cratiță medie. Aduceți la foc mic.
Se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 45 de minute.
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Se toarnă amestecul de lapte într-un castron mare.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a amesteca. Se strecoară amestecul de ouă într-un alt castron mare.
Se toarnă cremă în ramekine pregătite, împărțind în mod egal.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins.
Coaceți flanele până când centrul este setat ușor, aproximativ 35 de minute.
Transferați flancurile în raft și răciți. Acoperiți și răciți peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Rulați cuțitul în jurul a 1 flan pentru a slăbi. Întoarceți-vă pe farfurie. Se agită ușor. Ridicați ramekin, permițând siropului să treacă peste flan. Repetați cu flancurile rămase.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Spaniolă în meniu? Încercați să împerecheați cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo]()
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
Un vin pentru a onora o femeie, curajoasă, nonconformistă și hotărâtă, Herminia. Ea a lucrat neobosit în favoarea comunității sale întrebând și contestând normele stabilite ale timpului ei. Carismatic, angajat, un pionier. Herminia, femeia care l-a inspirat pe Bodegas vi Cuprosa Herminia. Culoare frumoasă de cireșe strălucitoare. Foarte proaspăt și fructat, cu nuanțe delicate de vanilie. Rotund și neted pe palat, cu tanin moale plăcut. Un vin memorabil menit să vă inspire poveștile uimitoare și să creeze momente de neuitat.