Flan De Dovleac Portocaliu Caramelizat

Flanul de dovleac portocaliu caramelizat este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 201 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. Un amestec de coajă de portocală, piure de dovleac, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ Flan De Dovleac Portocaliu Caramelizat, Pere caramelizate cu miere cu Flan portocaliu-vanilie, și Flan de dovleac cu Praline de semințe de dovleac.
Instrucțiuni
Incalziti cuptorul la 350 și a pus un 2 1/4-la 2 1/2-qt. souffl fel de mâncare în cuptor pentru a încălzi.
Gatiti 1 cana de zahar, 1/4 cana de apa si crema de tartru intr-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana cand zaharul devine auriu profund, 8-12 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă coaja de 1 portocală. Protejarea mâinilor, scoateți vasul din cuptor și turnați zahărul caramelizat în interior. Înclinați vasul până când siropul se îngroașă și acoperă uniform fundul și 1 până la 2 in. sus.
Încălziți un fierbător de apă până la fierbere. Într-un castron, bateți restul de 2/3 cană de zahăr și coaja de 1 portocală cu ingredientele rămase.
Se toarnă în vasul souffl și se pune vasul într-un 9-in. tavă de copt pătrată. Puneți tigaia cu vasul pe suportul cuptorului.
Se toarnă apă clocotită în tigaie la jumătatea părții laterale a vasului souffl.
Coaceți până când un cuțit introdus la jumătatea distanței dintre centru și margine iese curat, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Scoateți vasul din apă și lăsați să se răcească pe un suport, apoi răciți, acoperit, cel puțin 4 ore.
Rulați o spatulă metalică subțire în interiorul vasului, apoi răsturnați pe o farfurie adâncă. Setați vasul souffl în apă fierbinte 10 minute pentru a slăbi siropul (nu toate se vor desprinde); răzuiește siropul peste tartă.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Spaniola poate fi asociată cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Matchbook Tempranillo cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Matchbook Tempranillo]()
Matchbook Tempranillo
2013 Matchbook Tempranillo se desfășoară cu caracteristici ale Lumii Vechi din două clone spaniole remarcabile. Viile Ribera del Duero și Tinta De Toro cultivate pe moșia noastră contribuie la aromele varietale familiare, în timp ce tradiționalul amestec de struguri Rioja Graciano adaugă tanin și structură. Aromele pronunțate de zmeură coaptă și prune bogate duc la arome ispititoare de pământ, cardamom picant și fructe întunecate. Neted și moale pe gust, acest roșu seducător are un finisaj strălucitor care cere o altă înghițitură din acest vin fin structurat. Împerechează acest Dunnigan Hills Tempranillo cu un preparat tradițional de Paella infuzat cu șofran, midii, creveți și chorizo.