Flan de curmale cu migdale fragile
Data Flan cu migdale fragile ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 453 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării Europene. Un amestec de migdale, sare, ouă plus 2 gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caramel, portocale și data Sundaes cu fistic fragil, Flan De Migdale, și Migdale Fragile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o foaie de copt și puneți-o deoparte. Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, adăugați 1 1/4 căni de zahăr la 3 linguri. apă și gătește, fără a amesteca, până când zahărul începe să se topească. Gatiti, tigaie, pana cand siropul devine chihlimbar inchis, 10 pana la 13 minute.
Se ia de pe foc și se toarnă 1/3 din caramel într-un 2-qt. custard mucegai sau o farfurie adâncă pyrex plăcintă, basculare mucegai astfel încât caramel acoperă partea de jos.
Se toarnă migdalele în caramelul rămas, se amestecă rapid pentru a se amesteca și se toarnă caramelul de migdale pe foaia de copt cu unt. Odată ce fragilul s-a întărit, rupeți-l în cioburi și puneți-l deoparte într-un loc răcoros și uscat.
Preîncălziți cuptorul la 325 și setați suportul cuptorului în mijloc. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și păstrați-o fierbinte. Între timp, într-o cratiță mică, combinați smântâna și fasolea de vanilie și aduceți la foc mic, amestecând ocazional (nu lăsați să fiarbă).
Într-un castron mare, amestecați ouăle, gălbenușurile de ou, restul de 1/2 cană de zahăr și sare.
Scoateți fasolea de vanilie din smântână, răzuind semințele rămase în smântână și turnați încet smântâna în amestecul de ouă, amestecând constant.
Se toarnă amestecul de ouă într-un blender, se adaugă curmale și se învârte la pur.
Se toarnă amestecul de cremă de curmale în matrița acoperită cu caramel. Puneți mucegaiul într-o caserolă și turnați apa fierbinte în caserolă până când ajunge la jumătatea părților laterale ale matriței.
Coaceți crema în baie de apă până când crema este setată și abia se agită în centru, aproximativ 40 de minute.
Lăsați crema să se răcească în baie de apă.
Scoateți, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 6 ore.
Rulați un cuțit subțire în jurul marginii matriței, puneți o farfurie de servire deasupra și inversați-o. Cremă de top cu migdale fragile sau serviți cu Fragile pe lateral.