Fish N ' Chips Cu Sos Curry

Fish N ' Chips Cu Sos Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fish N' Chips cu sos Curry. Această rețetă servește 2 și costă 5,42 USD pe porție. O porție conține 784 calorii, 56G de proteine, și 5g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți cod, pudră de curry, ulei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Pește și chipsuri cu sos de scufundare, Cod prăjit pentru pește și chipsuri cu sos Tartar, și Pește și chipsuri sănătoase cu sos tartar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați 2 linguri de ulei într-o cratiță mică și prăjiți ceapa la foc mediu până când sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ghimbirul și usturoiul și continuați să prăjiți până când sunt foarte parfumate și rumenite până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
3
Adăugați pudra de curry, coriandrul măcinat și făina și prăjiți până se satură cu ulei și parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Adăugați ketchup-ul și stocul, apoi bateți, gătind până când sosul se îngroașă puțin.prăjiți chipsurile prima dată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Adăugați aproximativ 3/4 " de ulei într-o tigaie cu fund greu (cele din fontă funcționează excelent) și încălziți la foc mediu până ajunge la 325 de grade F. coborâți cu grijă niște cartofi în ulei fără a supraaglomera tigaia. Se prăjesc până devin moale, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și prăjiți restul cartofilor.pentru pește bătut cu bere
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
7
Amestecați făina, amidonul de porumb, boiaua, praful de ceapă, sarea și piperul într-un bol. Puneți aproximativ 1/2 C din amestec într-o tigaie sau castron puțin adânc și praf codul cu amestecul.Când chipsurile sunt terminate, ridicați temperatura uleiului la 375 degee F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați 3/4 linguriță de praf de copt în amestecul de făină neutilizat din vas, apoi adăugați aproximativ 1 C de bere rece. Se amestecă ușor până se combină (este în regulă dacă mai sunt câteva bulgări) și se adaugă mai multă bere dacă amestecul pare prea gros (ar trebui să fie ca un aluat gros de clătite). Scufundați codul în aluat, acoperind și lăsând orice exces să se scurgă și puneți-l în uleiul fierbinte.Se prăjește până se rumenesc pe o parte, apoi se răstoarnă și se prăjește până se rumenesc pe a doua parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Transferați pe suportul de sârmă căptușit cu un prosop de hârtie și repetați până când tot codul este prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
10
Se presară cu sare de mare.prăjiți chipsurile a doua oară
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
11
Adăugați o mână de cartofi în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc și se rumenesc. Repetați până când toate chipsurile sunt prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
12
Se presară cu sare de mare.Puneți o movilă de cartofi prăjiți, acoperiți cu o bucată de cod prăjit și serviți cu sos curry și o pană de oțet de lămâie sau malț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De MalțOțet De Malț
Sos CurrySos Curry
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate81
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista