Filipineză Carne De Vită Stir-Fry
Filipineză carne de vită Se amestecă-Fry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 487 calorii, 30g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 6.15 pe portie. 67 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de soia, țelină, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Carne de vită și varză se amestecă prăji, Carne de vită și Broccoli se amestecă, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura feliată într-un castron mare.
Presărați amidonul de porumb peste feliile de vită și amestecați pentru a acoperi.
Bateți sosul de soia și zahărul împreună într-un bol mic până când zahărul se dizolvă; se toarnă peste feliile de vită.
Se amestecă și se marinează la frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în uleiul încins până se înmoaie, 5 până la 7 minute. Se amestecă sosul de stridii în ceapă și usturoi; condimentează cu sare și piper.
Adăugați mazărea de zăpadă, mazărea verde, morcovul, țelina și ardeiul gras roșu; gătiți și amestecați până când legumele sunt ușor fragede, dar încă crocante, între 7 și 10 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie separată.
Scoateți carnea de vită din marinată, scuturând orice exces de umiditate; aruncați marinata. Prăjiți feliile de vită în uleiul fierbinte la gradul dorit de coacere, 3 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Adăugați carnea de vită gătită în amestecul de legume și amestecați bine.