Fileuri Proaspete De Somon Frecate Cu Ierburi

Fileuri Proaspete De Somon Frecate Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fileurile de somon proaspete frecate cu ierburi. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 466 calorii, 51G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $6.09 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de pudră de chili, frunze de coriandru strâns, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Fileuri De Somon Prăjite Cu Ierburi, File de somon sotat cu crustă de ierburi cu Pistou, și File De Somon Saut Cu Crustă De Ierburi Cu Pistou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați mai întâi 8 ingrediente într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Așezați fileurile de somon, cu pielea în jos, într - un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Întindeți amestecul de plante uniform peste fileuri; acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Grătar, cu pielea în jos, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mare (400 până la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
6 până la 10 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista