Fileuri Picante de Tilapia din Louisiana cu gust de legume saut

Fileuri Picante de Tilapia din Louisiana cu gust de legume saut, ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 174 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de tilapia, roșii pre-tocate, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Fileuri De Tilapia Condimentate, Fileuri Gustoase De Tilapia, și Fileuri De Tilapia Incrustate Panko pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați amestecul de roșii; saut 2 minute.
Acoperiți tigaia și fileurile cu spray de gătit; adăugați pește în tigaie. Gatiti 2 minute sau pana se rumeneste usor. Întoarceți fileurile; adăugați amestecul de roșii în tigaie, lingând amestecul peste și în jurul fileurilor. Acoperiți și gătiți 5 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
În timp ce peștele gătește, combinați 2 linguri de apă, sos fierbinte, cimbru și sare într-un castron mic.
Îndepărtați cu grijă amestecul de pește și roșii din tigaie; așezați pe un platou de servire. Reduceți căldura la mediu; adăugați amestecul de sos fierbinte și untul în tigaie. Gatiti pana se topeste untul. Puneți amestecul de unt uniform peste amestecul de pește și roșii.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa