Fileuri De Porc Marinate Cu Ierburi
Filetele de porc marinate cu ierburi sunt fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție conține 411 calorii, 47G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,43 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 39 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este mare. Încercați Filete De Porc Marinate, Ierburi, usturoi și filete de porc Dijon, și Filet de porc marinat cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați coaja de lămâie, sucul de lămâie, 1/2 cană de ulei de măsline, usturoi, rozmarin, cimbru, muștar și 2 lingurițe de sare într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 galon.
Adăugați filetele de porc și întoarceți-le pentru a acoperi cu marinata. Strângeți aerul și sigilați sacul. Marinați carnea de porc la frigider cel puțin 3 ore, dar de preferință peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Scoateți filetele din marinată și aruncați marinada, dar lăsați ierburile care se agață de carne.
Presărați filetele generos cu sare și piper.
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Căutați filetele de porc pe toate părțile până se rumenesc.
Introduceți tigaia în cuptor și prăjiți filetele timp de 10 până la 15 minute sau până când carnea înregistrează 137 grade F în partea cea mai groasă.
Transferați filetele pe un platou și acoperiți bine cu folie de aluminiu. Se lasă să se odihnească timp de 10 minute. Sculptați în felii diagonale groase de 1/2 inci. Cea mai groasă parte a filetului va fi destul de roz (este bine!) și cea mai subțire parte va fi bine făcută. Condimentează cu sare și piper și servește cald sau la temperatura camerei cu sucurile care se colectează în platou.