Fileuri De Porc Marinate Cu Ierburi

Fileuri De Porc Marinate Cu Ierburi
Filetele de porc marinate cu ierburi sunt fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție conține 411 calorii, 47G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,43 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 39 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este mare. Încercați Filete De Porc Marinate, Ierburi, usturoi și filete de porc Dijon, și Filet de porc marinat cu ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați coaja de lămâie, sucul de lămâie, 1/2 cană de ulei de măsline, usturoi, rozmarin, cimbru, muștar și 2 lingurițe de sare într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 galon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Adăugați filetele de porc și întoarceți-le pentru a acoperi cu marinata. Strângeți aerul și sigilați sacul. Marinați carnea de porc la frigider cel puțin 3 ore, dar de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
MarinadaMarinada
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți filetele din marinată și aruncați marinada, dar lăsați ierburile care se agață de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
IerburiIerburi
CarneCarne
6
Presărați filetele generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
7
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Căutați filetele de porc pe toate părțile până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Introduceți tigaia în cuptor și prăjiți filetele timp de 10 până la 15 minute sau până când carnea înregistrează 137 grade F în partea cea mai groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Transferați filetele pe un platou și acoperiți bine cu folie de aluminiu. Se lasă să se odihnească timp de 10 minute. Sculptați în felii diagonale groase de 1/2 inci. Cea mai groasă parte a filetului va fi destul de roz (este bine!) și cea mai subțire parte va fi bine făcută. Condimentează cu sare și piper și servește cald sau la temperatura camerei cu sucurile care se colectează în platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Rutini Coleccion Cabernet-Malbec. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Roșu rubiniu intens. Duo-ul de soiuri de origine franceză are ca rezultat un roșu armonios și echilibrat: Cabernet Sauvignon oferă caracterul său complet, iar Malbec conferă nuanță amestecului cu taninuri moi și dulci, sporind o combinație unică de arome și arome fructate.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Revista