Fileurile de pește de nucă de cocos Cartagena ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 292 calorii, 23g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 4,32 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână lapte de nucă de cocos, nucă de cocos cu fulgi de înger baker, fileuri de halibut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați File De Pește, Fileuri De Pește Grecești, și Fileuri De Pește Din Plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1/4 cană pansament în tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ardei, ceapă, usturoi, pastă de roșii și cimbru; se amestecă bine. Gatiti 5 min., amestecând frecvent. Se amestecă laptele de nucă de cocos; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Se toarnă în castron; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați pansamentul rămas în aceeași tigaie; gătiți la foc mediu-mare 1 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați pește; gatiti 5 min. Întoarceți peștele; deasupra cu sos rezervat. Se fierbe 2 până la 3 min. sau până când fulgii de pește ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Presărați uniform cu nucă de cocos chiar înainte de servire.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.