Filete de vită cu sos de usturoi de ciuperci

Filete de vită cu sos de usturoi de ciuperci
Filetele de vită cu sos de usturoi de ciuperci sunt un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru $6.04 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de vită, fripturi de vită, ciuperci portabella pentru copii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Filete de vită cu sos de vin roșu, Filete de vită cu sos de afine, și Filete Picante De Porc La Grătar Cu Sos De Usturoi.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, topiți 1 lingură de unt la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Presărați fripturi cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti fripturile timp de 4 pana la 6 minute, intorcand o data, pana se rumenesc. Reduceți căldura la minim. Capac; gătiți 6 până la 8 minute pentru o coacere medie-rară până la medie (nu gătiți prea mult; carnea de vită va continua să gătească în picioare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
3
Scoateți carnea de vită pe platou; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4
Creșteți căldura la mediu.
5
Adăugați restul de 2 linguri de unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați ciuperci. Gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand o data sau de doua ori si razuind orice bucati rumenite, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
7
Adăugați vin și sos de gătit; se încălzește la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 3 până la 5 minute, amestecând ocazional, până când sosul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Serviți sosul de ciuperci peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista