Filete De Curcan Glazurate Cu Arțar-Prune

Filete De Curcan Glazurate Cu Arțar-Prune
Filetele de curcan glazurate cu arțar-prune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 375 calorii, 21g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru $ 3.14 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de cidru, muștar, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Filete De Curcan Glazurate Cu Prune La Grătar, Filete De Porc Glazurate De Arțar, și Chipotle Citrice-Bomboane De Curcan Glazurate.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 6 ingrediente la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând des, 25 de minute sau până se îngroașă și se bulbucează.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se răcește complet. Rezervă 1 1/2 cupe sos; se acoperă și se răcește. Puneți deoparte sosul rămas pentru însăilare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
3
Așezați filetele pe un suport într-o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit; presărați uniform cu sare. Ungeti cu 3/4 cupa arțar-prune sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Sos De PruneSos De Prune
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4
Coaceți la 425 timp de 25 până la 30 de minute sau până când ați terminat, bătând adesea cu restul de 3/4 cană de sos de arțar-prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PruneSos De Prune
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
5
Scoateți curcanul din vasul de copt; rece. Înfășurați în folie de plastic și apoi folie de aluminiu și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
6
Serviți curcanul la temperatura camerei. Gatiti rezervat 1 1/2 cani de sos de arțar-prune până când se încălzește bine; se serveste cu curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PruneSos De Prune
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista