Filete De Curcan Glazurate Cu Arțar-Prune
Filetele de curcan glazurate cu arțar-prune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 375 calorii, 21g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru $ 3.14 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de cidru, muștar, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Filete De Curcan Glazurate Cu Prune La Grătar, Filete De Porc Glazurate De Arțar, și Chipotle Citrice-Bomboane De Curcan Glazurate.
Instrucțiuni
Aduceți primele 6 ingrediente la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând des, 25 de minute sau până se îngroașă și se bulbucează.
Se ia de pe foc și se răcește complet. Rezervă 1 1/2 cupe sos; se acoperă și se răcește. Puneți deoparte sosul rămas pentru însăilare.
Așezați filetele pe un suport într-o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit; presărați uniform cu sare. Ungeti cu 3/4 cupa arțar-prune sos.
Coaceți la 425 timp de 25 până la 30 de minute sau până când ați terminat, bătând adesea cu restul de 3/4 cană de sos de arțar-prune.
Scoateți curcanul din vasul de copt; rece. Înfășurați în folie de plastic și apoi folie de aluminiu și răciți 8 ore.
Serviți curcanul la temperatura camerei. Gatiti rezervat 1 1/2 cani de sos de arțar-prune până când se încălzește bine; se serveste cu curcan.