Filete cu sos de cremă de ciuperci și coniac

Filete cu sos de cremă de ciuperci și coniac
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru repertoriul dvs., filetele cu ciuperci și sos de cremă de Brandy ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 515 calorii, 42G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 8,57 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciuperci baby portobello, bulion de vită, ciuperci de stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 50%. Rețete similare sunt Sos De Cremă De Coniac De Ciuperci Și Fasole Edamame, Filete cu sos de ciuperci, și File De Vită Cu Coniac-Sos De Ciuperci Și Ceapă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotează ciupercile și șalota în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați coniac; gatiti la foc mediu pana se evapora lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
5
Adăugați bulion și smântână; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în tigaie. Reveniți la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Între timp, fripturile la grătar, acoperite, la foc mediu timp de 6-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista