Filet Mignon cu sos Bs9arnaise
Filet mignon cu sos B ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 271 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,84 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de filet de vită, margarină, înlocuitor de ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza înlocuitorul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort De Afine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pur și simplu Elegant Filet Mignon W sos Bearnaise, File mignon umplut cu Crab și Shiitake cu scoici scafandri învelite în plase de cartofi Violet Peruvian și sos Bearnaise, și Filet Mignon cu sos Gorgonzola.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o tigaie mică antiaderentă. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, până când amestecul se reduce la 2 linguri.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă în partea superioară a unui cazan dublu, aruncând șalotele.
Adăugați înlocuitorul de ou și amestecați bine. Aduceți apa în partea de jos a cazanului dublu la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura la minim.
Adăugați margarină, câte 1 lingură, amestecând continuu cu un tel de sârmă până se omogenizează. Gatiti, amestecand continuu, pana cand sosul se ingroasa usor.
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Așezați fripturile pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Presărați fripturi cu condimente de piper de lămâie. Se fierbe 8 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.