Filet Mignon Cu Ceapă Saut
Filet mignon cu ceapa saut ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.09 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână fripturi de filet de vită, piper crăpat, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Filet Mignon cu ceapă caramelizată Marsala, Filet Mignon cu ceapă caramelizată și Gorgonzola - 7 puncte, și Sandviș Filet Mignon cu ceapă, Camembert, ou prăjit și Chimichurri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic; frecați ambele părți de carne de vită cu amestec de piper.
Așezați carnea de vită pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; se fierbe 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere. Pune deoparte; păstrați cald.
Puneți o tigaie antiaderentă medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; acoperiți și gătiți 5 minute, amestecând ocazional.
Scoateți ceapa din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti la foc mediu-mare pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 1 minut) si amestecati sosul de friptura. Puneți sosul de vin peste fripturi și acoperiți cu ceapă.