Filetul de vită umplut de Genrose este un דל פחמימות, farfurie. Această rețetă face 16 porții cu 474 calorii, 28G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, filet de vită, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Vită Umplut, Filet De Vită Umplut, și Filet De Vită Umplut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este parțial gătită, dar nu crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
În aceeași tigaie, sotează ciupercile și ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă în cuburi de umplutură, bulion, sare, sare de usturoi și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se incalzeste cuptorul la 425 sec. Faceți o fantă longitudinală în centrul filetului până la 1/2 in. de jos. Deschideți carnea, astfel încât să fie plată. Mound umplutura peste centru. Aduceți părțile laterale ale filetului; cravată la 2-in. intervale cu șir de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Aranjați slănina deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Se coace, neacoperit, 50-80 minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru trebuie să citească 145 October; mediu, 160 int; bine făcut, 170 int). Acoperiți ușor cu folie dacă blatul se rumeneste prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
7
Scoateți carnea pe un platou de servire. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch