Filetul de vită umplut de Genrose este un דל פחמימות, farfurie. Această rețetă face 16 porții cu 474 calorii, 28G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, filet de vită, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Vită Umplut, Filet De Vită Umplut, și Filet De Vită Umplut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este parțial gătită, dar nu crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
3
În aceeași tigaie, sotează ciupercile și ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă în cuburi de umplutură, bulion, sare, sare de usturoi și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Se incalzeste cuptorul la 425 sec. Faceți o fantă longitudinală în centrul filetului până la 1/2 in. de jos. Deschideți carnea, astfel încât să fie plată. Mound umplutura peste centru. Aduceți părțile laterale ale filetului; cravată la 2-in. intervale cu șir de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Aranjați slănina deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Se coace, neacoperit, 50-80 minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru trebuie să citească 145 October; mediu, 160 int; bine făcut, 170 int). Acoperiți ușor cu folie dacă blatul se rumeneste prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Scoateți carnea pe un platou de servire. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.