Filet de vită umplut de Genrose

Filet de vită umplut de Genrose
Filetul de vită umplut de Genrose este un דל פחמימות, farfurie. Această rețetă face 16 porții cu 474 calorii, 28G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, filet de vită, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Vită Umplut, Filet De Vită Umplut, și Filet De Vită Umplut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este parțial gătită, dar nu crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
În aceeași tigaie, sotează ciupercile și ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă în cuburi de umplutură, bulion, sare, sare de usturoi și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se incalzeste cuptorul la 425 sec. Faceți o fantă longitudinală în centrul filetului până la 1/2 in. de jos. Deschideți carnea, astfel încât să fie plată. Mound umplutura peste centru. Aduceți părțile laterale ale filetului; cravată la 2-in. intervale cu șir de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Aranjați slănina deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Se coace, neacoperit, 50-80 minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru trebuie să citească 145 October; mediu, 160 int; bine făcut, 170 int). Acoperiți ușor cu folie dacă blatul se rumeneste prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Scoateți carnea pe un platou de servire. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista