Filet De Vită Umplut Cu Spanac
Filetul de vită umplut cu spanac este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru $ 3.12 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper măcinat grosier, ciuperci, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Spanac la grătar și mușchi de vită umplute cu ciuperci, Filet De Porc Umplut Cu Spanac, și Filet De Porc Umplut Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, sotează ciupercile și ceapa în 1 lingură de ulei până când ciupercile sunt fragede.
Adăugați jumătate din usturoi; gătiți cu 1 minut mai mult.
Adăugați spanac, 1/2 linguriță sare și cayenne. Gatiti pana cand spanacul este ofilit.
Scoateți din căldură; deoparte.
Tăiați o fantă longitudinală în centrul filetului până la 3/4 in. de jos. Deschideți astfel încât carnea să fie plată.
Răspândiți cu umplutură de spanac. Îndoiți o parte a cărnii peste umplutură; legați de mai multe ori cu șnur de bucătărie. Frecați uleiul rămas peste carnea de vită.
Combinați pudra de ceapă, piperul și usturoiul rămas și sarea; frecați peste carnea de vită.
Așezați pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Se coace, neacoperit, la 425 de minute, timp de 40-55 de minute sau până când un termometru pentru carne atinge gradul de coacere dorit (pentru mediu-rar, un termometru trebuie să citească 145 de ore, 160 de ore, 170 de ore, 170 de ore).
Lăsați să stea 10 minute.
Îndepărtați șirul înainte de a tăia.