Filet de vită prăjit învelit în slănină

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită prăjit învelit în slănină. Pentru $6.61 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 730 calorii, 38g de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ramuri lungi de rozmarin, bucată de filet de vită, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet de vită învelit cu slănină, Filet de vită învelit cu Bacon cu Madeira, și Filet de vită învelit cu slănină cu umplutură de ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Folosind un cuțit mic ascuțit, tăiați douăsprezece fante adânci de 1 inch peste tot filetul de vită. Introduceți felii de usturoi în fante. Frecați ardeiul peste tot filetul. Aranjați felii de slănină pe suprafața de lucru, suprapunându-se ușor și formând dreptunghi.
Așezați 1 ramură de rozmarin în centrul dreptunghiului de slănină, perpendicular pe feliile de slănină.
Așezați filet deasupra ramură de rozmarin.
Așezați restul de 2 ramuri de rozmarin deasupra filetului. Înfășurați felii de slănină în jurul filetului și rozmarinului pentru a închide complet filetul.
Așezați filetul în tigaie, slănina se termină în jos. (Poate fi asamblat cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Friptură de filet până când termometrul de carne introdus în registrele centrale 125 f Pentru rare, aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor. Cort cu folie și lăsați mușchiul să stea 10 minute.
Transferați filetul pe placa de tăiat. Rezervați picături de tigaie pentru Pancotto de Broccoli, dacă doriți. Folosind un cuțit mare ascuțit, tăiați filetul prin slănină și rozmarin în felii groase de 1/2 inch și serviți.