Filet de vită la grătar cu Kale toscane și confit de șalotă

Filet de vită la grătar cu Kale toscane și confit de șalotă
Filet de vită la grătar cu Kale toscane și confit de șalotă este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, felul principal. Pentru $6.75 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 807 calorii. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, căței de usturoi, confit de șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Filet de porc Sous Vide cu șalotă-Confit de mere, Filet de vită cu sos de șalotă, și Filet De Vită Cu Sos De Muștar Șalotă.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare de copt din sticlă sau ceramică, combinați 3 linguri de ulei de măsline cu crenguțele de cimbru și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Adăugați filetul și întoarceți-l la strat. Acoperiți filetul de vită cu folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de grătar. Răsturnați crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
4
Aprinde un grătar. Ungeți ușor grătarul. Condimentați filetul de vită cu sare și grătiți-l la foc mediu-fierbinte, rotind ocazional, până când se rumeneste peste tot și un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a filetului înregistrează 125 pentru carnea medie-rară, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Transferați filetul pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Între timp, într-o tigaie mare și adâncă, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați usturoiul feliat și gătiți la foc moderat, amestecând, până devine auriu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Adăugați varza toscană și apa și gătiți la foc moderat, amestecând, până când varza este fragedă, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Sculptați filetul în felii groase de 1/3 inch și aranjați pe farfurii.
10
Se servește cu Kale și confit de șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
KaleKale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate88
Revista