Filet de vită la grătar cu ierburi proaspete

Filet de vită la grătar cu ierburi proaspete
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Filetul de vită la grătar cu ierburi proaspete ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 505 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 5,13 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de filet de vită tăiat în centru, frunze de salvie, crenguțe de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet De Vită La Grătar Cu Usturoi Cu Ierburi, Filet de vită cu muștar și ierburi, și Filet de vită ars cu Dijon și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți carnea la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2
Tăiați carnea orizontal (paralel cu suprafața de lucru) până la 1/2 in. de cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Așezați carnea deschisă ca o carte și întindeți-o cu muștar, apoi acoperiți cu busuioc și frunze de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Se presară cu frunze de cimbru, usturoi, 1 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Închideți friptura și legați-o cu sfoară de bumbac la 1 in. intervale. Frecați peste tot cu ulei și presărați cu 1 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru căldură medie indirectă, folosind o tavă de picurare umplută la jumătate cu apă caldă. Gratiți carnea de vită peste zona de căldură indirectă, acoperită, până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte înregistrează 130 până la 135 pentru rare, 60 până la 70 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Transferați carnea de vită într-un platou și lăsați să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Eliminați șirul. Carne de vită de top cu crenguțe de ierburi. Feliați și adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista