Filet de vită la grătar cu ierburi proaspete

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Filetul de vită la grătar cu ierburi proaspete ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 505 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 5,13 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de filet de vită tăiat în centru, frunze de salvie, crenguțe de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet De Vită La Grătar Cu Usturoi Cu Ierburi, Filet de vită cu muștar și ierburi, și Filet de vită ars cu Dijon și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți carnea la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Tăiați carnea orizontal (paralel cu suprafața de lucru) până la 1/2 in. de cealaltă parte.
Așezați carnea deschisă ca o carte și întindeți-o cu muștar, apoi acoperiți cu busuioc și frunze de salvie.
Se presară cu frunze de cimbru, usturoi, 1 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Închideți friptura și legați-o cu sfoară de bumbac la 1 in. intervale. Frecați peste tot cu ulei și presărați cu 1 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru căldură medie indirectă, folosind o tavă de picurare umplută la jumătate cu apă caldă. Gratiți carnea de vită peste zona de căldură indirectă, acoperită, până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte înregistrează 130 până la 135 pentru rare, 60 până la 70 de minute.
Transferați carnea de vită într-un platou și lăsați să se odihnească 20 de minute.
Eliminați șirul. Carne de vită de top cu crenguțe de ierburi. Feliați și adăugați sare și piper după gust.