Filet De Vită Cu Susan

Filet De Vită Cu Susan
Filetul de vită de susan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de friptură de vită, ghimbir măcinat, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fripturi de muschi de vita cu crusta de susan cu ananas, Mango si piper rosu savureaza, Filet De Porc Cu Susan La Cuptor, și Filet De Porc Cu Susan De Miere.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare resigilabilă, combinați primele cinci ingrediente.
2
Adăugați filet; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se dă la frigider timp de 2 ore, întorcându-se de mai multe ori.
3
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
4
Ungeți carnea de vită cu miere; se presara cu seminte de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
MiereMiere
Carne De VităCarne De Vită
5
Așezați într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Se coace la 400 de minute pentru 25 de minute. Acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Coaceți cu 30-35 de minute mai mult sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista