Filet De Vită Cu Susan

Filetul de vită de susan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de friptură de vită, ghimbir măcinat, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fripturi de muschi de vita cu crusta de susan cu ananas, Mango si piper rosu savureaza, Filet De Porc Cu Susan La Cuptor, și Filet De Porc Cu Susan De Miere.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare resigilabilă, combinați primele cinci ingrediente.
Adăugați filet; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se dă la frigider timp de 2 ore, întorcându-se de mai multe ori.
Scurgeți și aruncați marinada.
Ungeți carnea de vită cu miere; se presara cu seminte de susan.
Așezați într-o tigaie de prăjire superficială.
Se coace la 400 de minute pentru 25 de minute. Acoperiți cu folie.
Coaceți cu 30-35 de minute mai mult sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.