Filet De Vită Cu Sos Henry Bain

Filet De Vită Cu Sos Henry Bain
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați filetul de vită cu sosul Henry Bain. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. O porție conține 212 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, unt, sos de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Carne de vită la grătar Hickory cu sos Henry Bain, Filet de vită încrustat cu boabe de piper pe roșie de vită cu brânză de capră, ceapă prăjită franceză și sos de oțet Balsamic, și Filet de vită cu sos Balsamic.

Instrucțiuni

1
Procesați chutney într-un robot de bucătărie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați ketchup și următoarele 4 ingrediente și procesați până se amestecă. Se răcește sosul cel puțin 2 ore.Se amestecă împreună untul, sarea și piperul; frecați peste filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Așezați pe un suport ușor uns într-o tigaie jellyroll. (Îndoiți sub capătul îngust al filetului pentru a se potrivi pe raft.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Coaceți la 500 timp de 30 până la 35 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune de filet înregistrează 145 (mediu-rar). Acoperiți ușor filetul cu folie de aluminiu și lăsați să stea cu 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Serviți filetul cu sos și rulouri de cină.Notă: doar în scopuri de testare, am folosit chutney-ul maiorului Grey și A.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri De CinăRulouri De Cină
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Sos De Friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista