Filet de vită cu sos de vin roșu, spanac cremă și cartofi prăjiți trufați

Filet de vită cu sos de vin roșu, spanac cremă și cartofi prăjiți trufați
Filet de vită cu sos de vin roșu, spanac cremă și cartofi prăjiți trufați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 467 calorii, 39G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $5.28 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin turcești, friptură de vită, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet De Vită Cu Sos De Vin Roșu, Filet de vită cu sos de vin roșu, și Filet de vită cu sos de vin roșu de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se adaugă șalotă și ciuperci;saut până la licitație, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Presarati zaharul peste; saut pana cand amestecul devine maro intens, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
4
Adăugați oțet; se amestecă până se evaporă lichidul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
5
Adăugați vin; se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
6
Adăugați ambele bulionuri, cimbru, boabe de piper și frunze de dafin; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu; fierbeți neacoperit 35 de minute pentru a amesteca aromele, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
BulionBulion
CimbruCimbru
7
Se strecoară sosul prin strecurătoare fină în cratiță mică; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
8
Se amestecă untul și făina într-un castron mic. Aduceți sosul la foc mic la foc mediu-mare; se amestecă treptat în amestecul de făină. Gatiti pana cand sosul se reduce la 1 1/4 cani, aproximativ 5 minute. (Sosul se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Reîncălziți la foc mediu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați raftul pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Presărați generos carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați carne de vită în tigaie și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați carnea de vită în raft pe foaia de copt. Se prajeste in cuptor pana cand termometrul introdus in centrul carnii de vita Inregistreaza 120 F pentru mediu-rar, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Transferați carnea de vită pe tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Se fierbe frisca in oala mare grea pana se reduce la jumatate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați jumătate de spanac în oală și aruncați doar până când spanacul începe să se ofilească, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați spanacul rămas în oală; aruncați doar până când tot spanacul este ofilit, aproximativ 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Tăiați filetul de vită transversal în felii groase de 1/4 inch. Împărțiți spanacul cremă între 6 farfurii. Se acoperă cu felii de vită, împărțind în mod egal. Sos de lingură peste și în jurul cărnii de vită. Împărțiți cartofii prăjiți trufați între farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
SpanacSpanac
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista