Filet de vită cu sos de vin roșu, spanac cremă și cartofi prăjiți trufați
Filet de vită cu sos de vin roșu, spanac cremă și cartofi prăjiți trufați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 467 calorii, 39G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $5.28 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin turcești, friptură de vită, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet De Vită Cu Sos De Vin Roșu, Filet de vită cu sos de vin roșu, și Filet de vită cu sos de vin roșu de ciuperci.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se adaugă șalotă și ciuperci;saut până la licitație, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
3
Presarati zaharul peste; saut pana cand amestecul devine maro intens, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
4
Adăugați oțet; se amestecă până se evaporă lichidul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
5
Adăugați vin; se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
6
Adăugați ambele bulionuri, cimbru, boabe de piper și frunze de dafin; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu; fierbeți neacoperit 35 de minute pentru a amesteca aromele, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Bulion
Cimbru
7
Se strecoară sosul prin strecurătoare fină în cratiță mică; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
8
Se amestecă untul și făina într-un castron mic. Aduceți sosul la foc mic la foc mediu-mare; se amestecă treptat în amestecul de făină. Gatiti pana cand sosul se reduce la 1 1/4 cani, aproximativ 5 minute. (Sosul se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Reîncălziți la foc mediu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați raftul pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Presărați generos carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Vită
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați carne de vită în tigaie și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați carnea de vită în raft pe foaia de copt. Se prajeste in cuptor pana cand termometrul introdus in centrul carnii de vita Inregistreaza 120 F pentru mediu-rar, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Termometru De Bucătărie
Cuptor
7
Transferați carnea de vită pe tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1
Se fierbe frisca in oala mare grea pana se reduce la jumatate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați jumătate de spanac în oală și aruncați doar până când spanacul începe să se ofilească, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați spanacul rămas în oală; aruncați doar până când tot spanacul este ofilit, aproximativ 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Tăiați filetul de vită transversal în felii groase de 1/4 inch. Împărțiți spanacul cremă între 6 farfurii. Se acoperă cu felii de vită, împărțind în mod egal. Sos de lingură peste și în jurul cărnii de vită. Împărțiți cartofii prăjiți trufați între farfurii și serviți.