Filet de vită cu sos de hrean-arpagic

Filet de vită cu sos de hrean-arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită cu sos de hrean-arpagic. Această rețetă servește 8 și costă 3,52 USD pe porție. O porție conține 368 calorii, 21g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de suc de lămâie, hrean, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Încercați Filet de vită la grătar cu sos de hrean, Filet de vită ars cu sos de muștar-hrean, și Filet de vită la grătar cu sos de hrean-nucă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Frecați carnea de vită cu ulei; se acoperă pe toate părțile cu piper și 3/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați carne de vită în tigaie; gatiti 3 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați carnea de vită pe o tigaie pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
5
Coaceți la 450 timp de 25 de minute sau până când un termometru înregistrează 12
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Combinați smântâna și ingredientele rămase; serviți cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Carne De VităCarne De Vită
DificultateGreu
Gata În48 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista