Filet de vită cu sos de cremă de muștar-tarhon

Filet de vită cu sos de cremă de muștar-tarhon
Filet de vită cu sos de cremă de muștar-tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,54 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 202 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de vită, vin, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Filet De Vită Cu Muștar Din Cereale Integrale Și Sos De Tarhon, Filet De Vită Cu Muștar-Tarhon, și Friptură de vită cu sos de tarhon Cornichon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Presărați fripturi cu 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
3
Adăugați fripturi în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați vin alb uscat, zahăr și muștar Dijon în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb SecVin Alb Sec
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se ia de pe foc. Se amestecă 1/4 linguriță sare, smântână și tarhon tocat. Puneți sosul peste fripturi calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Garnisiți cu crenguțe de tarhon, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista