Filet de vită cu sos de cremă de muștar-tarhon
Filet de vită cu sos de cremă de muștar-tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,54 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 202 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de vită, vin, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Filet De Vită Cu Muștar Din Cereale Integrale Și Sos De Tarhon, Filet De Vită Cu Muștar-Tarhon, și Friptură de vită cu sos de tarhon Cornichon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Presărați fripturi cu 1/4 linguriță sare și piper.
Adăugați fripturi în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați vin alb uscat, zahăr și muștar Dijon în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Se ia de pe foc. Se amestecă 1/4 linguriță sare, smântână și tarhon tocat. Puneți sosul peste fripturi calde.
Garnisiți cu crenguțe de tarhon, dacă doriți.