Filet De Vită Cu Pancetta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită cu Pancetta. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 802 calorii. Pentru $7.6 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de ulei vegetal, semizeu de vițel, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Vită Învelit În Pancetta, Filet de vită cu pesmet de rozmarin cu roșii prăjite cu Pancetta, și Filet de vită învelit în Pancetta cu cremă de hrean bătută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Se usucă carnea de vită și se taie fante adânci de 1/2 inch la intervale de 1 inch peste friptură, apoi se introduce 1 bucată de pancetta în fiecare fantă.
Presărați carnea de vită cu sare kosher și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până la fumat, apoi carne de vită brună pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Transferați carnea de vită într-o tigaie mică, rezervând tigaia.
Prăjiți carnea de vită în mijlocul cuptorului până când un termometru cu citire instantanee este introdus în diagonală 2 inci în centrul registrelor 120 F, aproximativ 25 de minute.
Transferați carnea de vită pe o tăietură și lăsați să stea, acoperită lejer cu folie, 25 de minute. (Carnea de vită va continua să gătească așa cum este, ajungând la 130 de grade F pentru mediu-rar.)
Încălziți tigaia rezervată la foc moderat până când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, apoi saut eșalotă până la auriu, aproximativ 2 minute.
Adăugați vin roșu și Marsala și deglazați tigaia fierbând, amestecând și răzuind bucăți maro, până când lichidul este redus cu aproximativ o treime.
Adăugați demiglace și jeleu și fierbeți rapid, amestecând, până când jeleul este încorporat, aproximativ 2 minute.
Adăugați unt, câte 1 bit, amestecând până se încorporează, apoi scoateți-l de pe foc.
Se toarnă sosul printr-o sită fină într-un castron, apăsând pe solide.
* Folosim aur Demi-Glace, Disponibil în magazinele de produse alimentare de specialitate, în unele supermarketuri și prin comandă prin poștă De La More than Gourmet (800-860-938
sau sosul demiglace / maro de la Citarella (212-874-0383).