Filet De Vită Cu Crustă De Ierburi

Filet de vită cu crustă de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și דל פחמימות,ă servește 8 și costă $4.5 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 416 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 134 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, sare grosieră, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Vită Cu Crustă De Ierburi, Filet de vită cu crustă de slănină și ierburi, și Filet de vită cu coajă de iarbă și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 260°.întoarceți capătul mic al cărnii de vită sub aproximativ 6 inci. Legați o porție de carne de vită întoarsă cu șnur de bucătărie la intervale de aproximativ 1 1/2 inch.
Așezați carnea de vită într-o tigaie de prăjire superficială.
Periați cu muștar. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și ingredientele rămase. Bateți amestecul de pesmet pe carnea de vită acoperită cu muștar, apăsând ușor. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de vită.
Coaceți descoperit 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Coaceți cu 30 de minute mai mult sau până când termometrul citește 57° sau150. acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 20 de minute sau până când termometrul citește145 (mediu-rar) sau160 (mediu).
Scoateți șirul din carne de vită înainte de a sculpta.
Se ornează cu crenguțe de rozmarin.