Filet de vită cu condimente thailandeze aromate

Filet de vită cu condimente thailandeze aromate
Filet de vită cu condimente thailandeze aromate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 545 calorii, 52G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.51 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei iute Thailandezi, coajă de portocală, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept cu caise uscate, prune uscate și condimente aromate, Filet de vită cu salată de păstârnac și sos de arahide thailandez, și Carne De Vită Aromată Cu Vin.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, încălziți uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mic până devine auriu pal și crocant, amestecând continuu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Scurgeți chipsurile de usturoi pe prosoape de hârtie și rezervați uleiul; lăsați ambele să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Folosind un cuțit ascuțit, faceți fante de 1 inch peste fripturile de filet. Umpleți fantele cu chipsurile de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De MușchiFriptură De Mușchi
UsturoiUsturoi
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Umpleți o pungă de congelator din plastic mare, robustă, resigilabilă, cu șalotă, rozmarin, cimbru, frunze de tei, coajă de portocală, sos de pește, sos de soia, ardei iute uscați și uleiul de usturoi rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Frunze De TeiFrunze De Tei
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Sos De PeșteSos De Pește
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
Sos De SoiaSos De Soia
RozmarinRozmarin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CimbruCimbru
6
Adăugați fripturile și sigilați, întorcând pentru a acoperi carnea cu marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
CarneCarne
7
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 2 ore.
8
Aduceți o oală mare cu apă abia la foc mic; apa ar trebui să înregistreze 135 pe o bomboană sau un termometru cu citire instantanee. Aruncați cea mai mare parte a marinadei și resigilați punga de plastic, apăsând orice aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
BomboaneBomboane
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați punga în apă și acoperiți-o cu un suport sau o farfurie pentru a o menține scufundată. Gatiti carnea in punga la 135 timp de 45 de minute, regland focul dupa cum este necesar pentru a mentine temperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
10
Scoateți punga din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
11
Transferați fripturile pe o farfurie; răzuiește marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
12
Într-o tigaie, topiți untul în uleiul de măsline și încălziți până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați fripturile și gătiți la foc mare, rotind o dată, până se rumenesc și un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a fripturilor înregistrează 130 pentru mediu-rar, 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
14
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista