Filet de vită cu condimente thailandeze aromate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 545 calorii, 52G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.51 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei iute Thailandezi, coajă de portocală, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept cu caise uscate, prune uscate și condimente aromate, Filet de vită cu salată de păstârnac și sos de arahide thailandez, și Carne De Vită Aromată Cu Vin.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, încălziți uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mic până devine auriu pal și crocant, amestecând continuu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
3
Scurgeți chipsurile de usturoi pe prosoape de hârtie și rezervați uleiul; lăsați ambele să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Cartofi Prăjiți
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Folosind un cuțit ascuțit, faceți fante de 1 inch peste fripturile de filet. Umpleți fantele cu chipsurile de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi
Usturoi
Cartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
5
Umpleți o pungă de congelator din plastic mare, robustă, resigilabilă, cu șalotă, rozmarin, cimbru, frunze de tei, coajă de portocală, sos de pește, sos de soia, ardei iute uscați și uleiul de usturoi rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Uscat
Frunze De Tei
Coaja De Portocala
Sos De Pește
Ulei De Usturoi
Sos De Soia
Rozmarin
Ceapă Eșalotă
Cimbru
6
Adăugați fripturile și sigilați, întorcând pentru a acoperi carnea cu marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Friptură
Carne
7
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 2 ore.
8
Aduceți o oală mare cu apă abia la foc mic; apa ar trebui să înregistreze 135 pe o bomboană sau un termometru cu citire instantanee. Aruncați cea mai mare parte a marinadei și resigilați punga de plastic, apăsând orice aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Bomboane
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Termometru De Bucătărie
Grăsime De Porc înapoi
9
Adăugați punga în apă și acoperiți-o cu un suport sau o farfurie pentru a o menține scufundată. Gatiti carnea in punga la 135 timp de 45 de minute, regland focul dupa cum este necesar pentru a mentine temperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Carne
10
Scoateți punga din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
11
Transferați fripturile pe o farfurie; răzuiește marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Friptură
12
Într-o tigaie, topiți untul în uleiul de măsline și încălziți până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Adăugați fripturile și gătiți la foc mare, rotind o dată, până se rumenesc și un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a fripturilor înregistrează 130 pentru mediu-rar, 6 minute.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.