Filet De Porc Învelit Cu Slănină
Filetul de porc învelit cu slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 309 calorii, 27G de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, muștar gri poupon dijon, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet De Porc Învelit Cu Slănină, Filet De Porc Învelit Cu Slănină, și Filet De Porc Învelit Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Înfășurați slănina în jurul filetului; așezați într-o tigaie căptușită cu folie pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 20 min. sau până la fiert la 57°.între timp, aduceți ingredientele rămase la fiert în cratiță la foc mediu, amestecând ocazional.
Ungeți carnea cu amestec de zahăr.
Coaceți 10 min. sau până când se termină filetul (145F).
Scoateți din cuptor; acoperiți ușor cu folie.
Lăsați să stea 3 min. înainte de feliere.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodega Norton Malbec Reserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Bodega Norton Malbec Reserva]()
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și pluș, cu straturi de fructe de mure și boysenberry augumentate cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Spectator De Vin