Filet de porc în Phyllo
Filetul de porc din Phyllo este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 361 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână muștar măcinat cu piatră, cimbru, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Filet de porc în Phyllo, Carnitas de porc mai sănătos cu filet de porc, și Muschiulet de porc BBQ.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400
Presărați carnea de porc cu sare și piper; așezați pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 15 minute, întorcându-vă o dată.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 5 minute sau până se răcește ușor. Înveliți carnea de porc cu muștar; presărați uniform cu cimbru, apăsând cimbru în muștar pentru a adera.
Așezați 1 foaie de filo pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea); acoperiți ușor cu spray de gătit. Repetați straturile cu phyllo rămas și spray de gătit, terminând cu phyllo. Apăsați ușor straturile phyllo împreună. Înveliți ușor foaia phyllo superioară cu spray de gătit.
Aranjați carnea de porc de-a lungul a 1 margine scurtă de phyllo, lăsând o margine de 2 inci. Începând de la marginea scurtă cu marginea de 2 inci, înfășurați moda jelly-roll. (Nu rulați bine).
Așezați rola, cu cusătura în jos, pe tigaia cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când ruloul este maro auriu și un termometru înregistrează 15
Lăsați să stea 10 minute.
Puneți chutney într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la maxim 30 de secunde sau până se încălzește, amestecând o dată.
Tăiați carnea de porc transversal în 8 felii uniforme folosind un cuțit zimțat; serviți cu chutney.