Filetul de porc în ghiveci cu ceapă dulce și măr ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Pentru $6.51 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 953 calorii, 127g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Un amestec de cidru de mere tulbure, ceapă, filete de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cidrul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Rețete similare sunt Filet de porc prăjit cu fenicul cu ceapă dulce, Filet De Porc Cu Ceapă Dulce Și Acră, Stafide Aurii Și, și Melasă de mere filet de porc prăjit cu cartofi dulci, mere și nuci.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Condimentați carnea de porc cu fenicul, sare și piper și dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Porc
Sare
3
Încălziți câteva linguri de ulei de măsline extravirgin, câteva ture de tigaie, într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
4
Adăugați carnea de porc și rumeniți carnea. Faceți acest lucru în 2 loturi dacă dimensiunea vasului dvs. o cere. Folosiți puțin ulei suplimentar dacă este necesar pentru un al doilea lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți carnea rumenită pe o farfurie și adăugați untul în tigaie. Reduceți puțin focul și adăugați ceapa, merele, frunzele de dafin și salvia. Condimentează cu sare și piper și acoperă tigaia pentru a transpira ceapa timp de 12 până la 15 minute, amestecând ocazional. Descoperiți oala și ridicați puțin focul. Când ceapa începe să se rumenească, adăugați calvados în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Frunze De Dafin
Calvados
Măr
Unt
Ceapă
Carne
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați bulionul, glisați carnea de porc înapoi și fierbeți la foc mic pentru a găti încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Carne De Porc
7
Serviți din oala fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.