Filet De Porc Umplut Cu Quinoa

Filet De Porc Umplut Cu Quinoa
Filetul de porc umplut cu Quinoa ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.85 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 341 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 97 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, scorțișoară măcinată, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până quinoa ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Quinoa ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Filet De Porc Cu Pilaf De Quinoa Cu Bijuterii, Filet De Porc Umplut, și Filet De Porc Umplut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți quinoa și apa la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă și apa a fost absorbită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, usturoiul, merele, stafidele, nucile de pin si ciupercile pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 8 minute. Amestecați vinul alb și gătiți încă un minut până când lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Combinați amestecul de mere și quinoa până se amestecă uniform; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
4
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Tăiați filetul de porc dintr-o parte prin mijloc orizontal până la o jumătate de centimetru de cealaltă parte. Deschideți cele două părți și întindeți-le ca o carte deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Așezați între două foi de plastic greu (pungile frigorifice resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Lăsați ferm filetul cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
7
Condimentați filetul pe ambele părți cu scorțișoară, garam masala, sare și piper negru. Turnati umplutura de quinoa pe muschiulet, apoi rulati-o si asigurati-o cu sfoara de bucatarie sau scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Garam MasalaGaram Masala
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
8
Așezați pe o tigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
9
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când carnea de porc nu mai este roz în centru, aproximativ 35 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul umpluturii trebuie să citească 145 grade F (63 grade C). Acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Arome Dense de prune întunecate și ciocolată, stratificate cu stejar prăjit și un finisaj catifelat care persistă și persistă. Se împerechează bine cu carne la grătar, brânză medie până la puternică sau pur și simplu pe cont propriu.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista