Filet De Porc Umplut Cu Quinoa
Filetul de porc umplut cu Quinoa ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.85 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 341 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 97 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, scorțișoară măcinată, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până quinoa ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Quinoa ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Filet De Porc Cu Pilaf De Quinoa Cu Bijuterii, Filet De Porc Umplut, și Filet De Porc Umplut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți quinoa și apa la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă și apa a fost absorbită, aproximativ 15 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, usturoiul, merele, stafidele, nucile de pin si ciupercile pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 8 minute. Amestecați vinul alb și gătiți încă un minut până când lichidul s-a evaporat.
Combinați amestecul de mere și quinoa până se amestecă uniform; deoparte.
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Tăiați filetul de porc dintr-o parte prin mijloc orizontal până la o jumătate de centimetru de cealaltă parte. Deschideți cele două părți și întindeți-le ca o carte deschisă.
Așezați între două foi de plastic greu (pungile frigorifice resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Lăsați ferm filetul cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de 1/2 inch.
Condimentați filetul pe ambele părți cu scorțișoară, garam masala, sare și piper negru. Turnati umplutura de quinoa pe muschiulet, apoi rulati-o si asigurati-o cu sfoara de bucatarie sau scobitori.
Așezați pe o tigaie de prăjire.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când carnea de porc nu mai este roz în centru, aproximativ 35 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul umpluturii trebuie să citească 145 grade F (63 grade C). Acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec]()
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Arome Dense de prune întunecate și ciocolată, stratificate cu stejar prăjit și un finisaj catifelat care persistă și persistă. Se împerechează bine cu carne la grătar, brânză medie până la puternică sau pur și simplu pe cont propriu.