Filet De Porc Umplut Cu Quinoa

Filet De Porc Umplut Cu Quinoa
Filetul de porc umplut cu Quinoa ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.85 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 341 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 97 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, scorțișoară măcinată, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până quinoa ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Quinoa ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Filet De Porc Cu Pilaf De Quinoa Cu Bijuterii, Filet De Porc Umplut, și Filet De Porc Umplut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți quinoa și apa la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă și apa a fost absorbită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, usturoiul, merele, stafidele, nucile de pin si ciupercile pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 8 minute. Amestecați vinul alb și gătiți încă un minut până când lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Combinați amestecul de mere și quinoa până se amestecă uniform; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Tăiați filetul de porc dintr-o parte prin mijloc orizontal până la o jumătate de centimetru de cealaltă parte. Deschideți cele două părți și întindeți-le ca o carte deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Așezați între două foi de plastic greu (pungile frigorifice resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Lăsați ferm filetul cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
7
Condimentați filetul pe ambele părți cu scorțișoară, garam masala, sare și piper negru. Turnati umplutura de quinoa pe muschiulet, apoi rulati-o si asigurati-o cu sfoara de bucatarie sau scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Garam MasalaGaram Masala
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
8
Așezați pe o tigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când carnea de porc nu mai este roz în centru, aproximativ 35 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul umpluturii trebuie să citească 145 grade F (63 grade C). Acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Arome Dense de prune întunecate și ciocolată, stratificate cu stejar prăjit și un finisaj catifelat care persistă și persistă. Se împerechează bine cu carne la grătar, brânză medie până la puternică sau pur și simplu pe cont propriu.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista