Filet de porc prăjit cu crustă de pâine de porumb salvie
Rețeta filet de porc prăjit cu crustă de pâine de porumb salvie este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Acest fel principal are 201 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, unt, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc prăjit cu crustă de pâine de porumb salvie, Filet De Porc Prăjit Cu Struguri Și Salvie, și Filet De Porc Prăjit Cu Arțar-Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Se usucă carnea de porc și se presară cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi carne de porc brună, întorcându-se, aproximativ 4 minute.
Transferați într-o tigaie de copt puțin adâncă unsă.
Adăugați untul în tigaie și gătiți usturoiul la foc moderat, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați firimiturile, salvia și sarea și piperul după gust.
Întindeți muștarul peste carnea de porc și bateți jumătate din firimiturile condimentate pe muștar, apoi presărați cu firimiturile condimentate rămase. Prăjiți în mijlocul cuptorului până când un termometru cu citire instantanee introdus în diagonală de 2 inci în carne înregistrează 155 F, 20 până la 25 de minute. (Verificați după 15 minute pentru a vedea dacă firimiturile se întunecă prea mult; dacă sunt, cortați liber cu folie.)
Se transferă pe o placă de tăiat, apoi se cortează ușor cu folie și se lasă să stea cu 10 minute înainte de feliere (temperatura va crește la 160 buc.f).
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Alta Vista Classic Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Alta Vista Clasic Malbec]()
Alta Vista Clasic Malbec
Malbec clasic Alta Vista prezintă adevăratul caracter al soiului său de struguri. Proaspăt și intens, aromele și aromele acestui vin oferă o introducere excelentă în caracteristicile proaspete, de fructe și calitatea generală a vinurilor din Argentina. O parte din vin este maturat în stejar American timp de 6 luni, înainte de încă 3 luni în sticlă.Prezintă arome intense de prune, cireșe negre și condimente exotice, cu note de cafea și vanilie din butoaiele de stejar. Aromele de pe gust sunt proaspete, cu structură bună și taninuri moi, iar finisajul este plin și concentrat, cu note de condimente.Acest vin este destul de accesibil, distractiv și ușor de băut, perfect pentru consumul zilnic și pentru mâncare relaxată, casual, cum ar fi sandvișuri Panini, pizza și empanade de vită sau porc.