Filet de porc prăjit cu crustă de pâine de porumb salvie

Filet de porc prăjit cu crustă de pâine de porumb salvie
Rețeta filet de porc prăjit cu crustă de pâine de porumb salvie este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Acest fel principal are 201 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, unt, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc prăjit cu crustă de pâine de porumb salvie, Filet De Porc Prăjit Cu Struguri Și Salvie, și Filet De Porc Prăjit Cu Arțar-Salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se usucă carnea de porc și se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
3
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi carne de porc brună, întorcându-se, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați într-o tigaie de copt puțin adâncă unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Adăugați untul în tigaie și gătiți usturoiul la foc moderat, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați firimiturile, salvia și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Întindeți muștarul peste carnea de porc și bateți jumătate din firimiturile condimentate pe muștar, apoi presărați cu firimiturile condimentate rămase. Prăjiți în mijlocul cuptorului până când un termometru cu citire instantanee introdus în diagonală de 2 inci în carne înregistrează 155 F, 20 până la 25 de minute. (Verificați după 15 minute pentru a vedea dacă firimiturile se întunecă prea mult; dacă sunt, cortați liber cu folie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
8
Se transferă pe o placă de tăiat, apoi se cortează ușor cu folie și se lasă să stea cu 10 minute înainte de feliere (temperatura va crește la 160 buc.f).
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista