Filet de porc picant la grătar cu fasole verde
Filetul de porc picant la grătar cu fasole verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 481 calorii, 38g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână migdale, miere, filete de porc și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc friptură cu mere picant-Verde Chile Salsa, Filet De Porc La Grătar, și Filet De Porc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 450 F. Linia de prăjire superficială cu folie. Într-un castron mic, amestecați sosul de prăjit, sosul de grătar, mierea și ardeiul roșu zdrobit până se omogenizează bine. Rezervați 1/2 cană sos pentru servire.
Așezați carnea de porc în tigaie; învelind capete mici sub pentru gătit uniform. Introduceți termometrul pentru carne la vârf este în cea mai groasă parte a cărnii de porc.
Periați carnea de porc cu aproximativ 1/4 cană din sosul rămas.
Coaceți descoperit 15 minute.
Scoateți din cuptor. Aranjați fasolea verde în jurul cărnii de porc; stropiți fasolea verde cu sos.
Presărați fasolea cu migdale.
Coaceți 10 până la 15 minute, perindând carnea de porc ocazional cu picături, până când termometrul citește 155 F și fasolea este aproape fragedă. Acoperiți carnea de porc cu folie și lăsați-o să stea 10 până la 15 minute sau până când termometrul citește 160 F. (Temperatura va continua să crească cu aproximativ 5 f, iar carnea de porc va fi mai ușor de sculptat.)
Serviți carnea de porc cu fasole verde și sos rezervat de 1/2 cană.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Reginato Malbec ros circulatorcu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Reginato Malbec Rose]()
Reginato Malbec Rose
Malbec pare un erou improbabil pentru un strugure de vin spumant, dar când vrei ca rosul tău să arate o culoare și un caracter real, atunci Malbec este omul tău. Crisp și uscat, cu arome și arome minunate de căpșuni, rubarbă. Doar un indiciu de structură de tanin, condiment floral și un finisaj elegant uimitor completează gura. Vorbește despre bogatul strugure Malbec, dar nu își pierde niciodată natura ușoară și răcoritoare. Vă va oferi un motiv bun pentru a bea vin spumant cu felul principal!