Filet de porc melasă cu sos de vin roșu
Filetul de porc melasă cu sos de vin roșu este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 387 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, căței de usturoi, melasă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Budincă de semințe de chia cu cartofi dulci cu sos de ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet de porc la grătar cu sos de grătar cu melasă de cafea, Filet de porc cu sos de vin, și Filet de porc cu sos de vin de afine.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; adăugați filete. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore.
Scoateți filetele din marinată, aruncând marinada.
Filete la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
20 de minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 160, întorcându-se ocazional.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Serviți cu sos de vin roșu, dacă doriți.
Notă: filetele pot fi prăjite într-o tigaie fierbinte pentru a se rumeni și apoi coapte la 375 timp de 15 până la 20 de minute.