Filet de porc melasă cu sos de vin roșu

Filet de porc melasă cu sos de vin roșu
Filetul de porc melasă cu sos de vin roșu este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 387 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, căței de usturoi, melasă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Budincă de semințe de chia cu cartofi dulci cu sos de ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet de porc la grătar cu sos de grătar cu melasă de cafea, Filet de porc cu sos de vin, și Filet de porc cu sos de vin de afine.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; adăugați filete. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Scoateți filetele din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
3
Filete la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
20 de minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 160, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
6
Serviți cu sos de vin roșu, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
SosSos
7
Notă: filetele pot fi prăjite într-o tigaie fierbinte pentru a se rumeni și apoi coapte la 375 timp de 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Alma De Los Andes Reserva Malbec cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Strugurii selectați din Agrelo și Valea Uco sunt tratați cu macerare lungă și 12 luni de tratament cu stejar pentru a produce acest Malbec delicios, intens fructat, care prezintă note de afine și boysenberry cu o notă de mineralitate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista