Filet De Porc La Grătar Cu Sos Izabela Gingered

Filet De Porc La Grătar Cu Sos Izabela Gingered
Filet de porc la grătar cu sos Izabela Gingered ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 302 calorii, 49G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de sos Izabela gingered, zahăr brun, garnitură: rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Filet de porc cu sos de Mango Gingered, Muschiulet De Porc Gingered, și Muschiulet De Porc Gingered pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente și, dacă doriți, sherry într-un vas superficial sau o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați carne de porc. Acoperiți sau sigilați și răciți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2
Scoateți carnea de porc din marinată, aruncând marinada. Carne de porc la grătar, acoperită cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
25 de minute sau până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 155, întorcându-se o dată și ungând cu 1/2 cană sos Izabela Gingered în ultimele 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Feliați și serviți cu restul de 3/4 cană sos Izabela Gingered.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Belasco de Baquedano Swinto vechi de viță de vie Malbec
Belasco de Baquedano Swinto vechi de viță de vie Malbec
O culoare strălucitoare de granat profund. Complex, întunecat fructat și pământesc pe nas, cu un palat delicios de fructe roșii coapte și gemuri accentuate cu note picante, prăjite. Generos aromat, dens și nefiltrat, SWINTO realizează un echilibru remarcabil între caracterul robust al semnăturii Malbec și eleganța mătăsoasă. Acest vin este fabricat din viță de vie Malbec veche de 114 ani.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista