Filet de porc la grătar cu Salsa Verde

Filet de porc la grătar cu Salsa Verde
Filetul de porc la grătar cu Salsa Verde este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 224 calorii. Un amestec de suc de lămâie, cățel de usturoi, filete de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc la grătar cu Salsa de Avocado-piersică și guacamole Tomatillo la grătar, Filet de porc la grătar din Caraibe cu Salsa de ananas la grătar, și Filet de porc la grătar cu Salsa de ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Aranjați feliile de porc într-un singur strat între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea. Se acoperă ușor carnea de porc cu spray de gătit; se presară sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
PiperPiper
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
3
Așezați carnea de porc pe un grătar; carne de porc la grătar 2 minute pe fiecare parte sau până când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Combinați roșiile și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; pulsează până se toacă. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista