Filet de porc la grătar cu Salsa Verde

Filetul de porc la grătar cu Salsa Verde este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 224 calorii. Un amestec de suc de lămâie, cățel de usturoi, filete de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc la grătar cu Salsa de Avocado-piersică și guacamole Tomatillo la grătar, Filet de porc la grătar din Caraibe cu Salsa de ananas la grătar, și Filet de porc la grătar cu Salsa de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Aranjați feliile de porc într-un singur strat între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea. Se acoperă ușor carnea de porc cu spray de gătit; se presară sare și 1/4 linguriță piper.
Așezați carnea de porc pe un grătar; carne de porc la grătar 2 minute pe fiecare parte sau până când este gata.
Combinați roșiile și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; pulsează până se toacă. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de piper.
Se servește cu carne de porc.