Filetul de porc Italian cu cartofi dulci prăjiți este un fără gluten felul principal. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, sare condimentată, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 78%. Rețete similare includ Filet De Porc Cu Cartofi Dulci Prăjiți, Melasă de mere filet de porc prăjit cu cartofi dulci, mere și nuci, și Filet de porc Italian și cartofi în Crockpot.
Instrucțiuni
1
Se incinge cuptorul la 425 F. intr-un bol mare se amesteca 1 lingura ulei, 1 lingurita condimente italiene, 1/4 lingurita sare si usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați cartofi dulci și ceapă; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se întinde în tigaie de 9x13 inci. Friptură neacoperită 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Între timp, periați filetele de porc cu 1/2 lingură de ulei. Într-un castron mic, amestecați împreună 1 linguriță de condimente italiene, 1/4 linguriță de sare condimentată și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Muschiulet De Porc
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Mutați legumele în centrul tigaiei; Așezați 1 Filet de porc pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Presărați amestecul de condimente uniform peste carnea de porc. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
7
Prăjiți neacoperit cu 20 până la 25 de minute mai mult sau până când termometrul citește 155 buc.F. Acoperiți tigaia cu folie; lăsați să stea 5 minute sau până când termometrul citește 160 buc. F. (Temperatura va continua să crească cu aproximativ 5 buc. F, iar carnea de porc va fi mai ușor de sculptat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
8
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1 inch; aranjați pe platou cu cartofi dulci și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.