Filet De Porc Glazurat Cu Cidru De Mere

Filet De Porc Glazurat Cu Cidru De Mere
Filetul de porc glazurat cu cidru de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 166 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de cidru de mere, bulion de pui cu mai puțin sodiu, filete de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Filet De Porc Cu Glazură De Cidru De Mere, Filet de porc din cidru de mere cu cartofi și mere, și Filet de porc frecat cu condimente cu rădăcină de țelină-piure de mere și sos de cidru.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente; frecați uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Așezați carnea de porc într-un vas; acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Combinați cidrul, cuișoarele și frunzele de dafin într-o tigaie mare; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti pana se reduce la 1 1/2 cani (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați bulion; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
5
Adăugați carne de porc; acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
6
Scoateți carnea de porc din tigaie. Aduceți lichidul de gătit la fierbere. Gatiti pana se reduce la 3/4 cana (aproximativ 8 minute). Strecurați lichidul de gătit printr-o sită fină într-un castron; aruncați solidele. Lingură lichid peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
7
Tăiați carnea de porc în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista