Filet De Porc Glazurat Cu Cidru De Mere

Filetul de porc glazurat cu cidru de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 166 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de cidru de mere, bulion de pui cu mai puțin sodiu, filete de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Filet De Porc Cu Glazură De Cidru De Mere, Filet de porc din cidru de mere cu cartofi și mere, și Filet de porc frecat cu condimente cu rădăcină de țelină-piure de mere și sos de cidru.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente; frecați uniform peste carnea de porc.
Așezați carnea de porc într-un vas; acoperiți și răciți 1 oră.
Combinați cidrul, cuișoarele și frunzele de dafin într-o tigaie mare; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti pana se reduce la 1 1/2 cani (aproximativ 10 minute).
Adăugați bulion; aduceți la fierbere.
Adăugați carne de porc; acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când ați terminat.
Scoateți carnea de porc din tigaie. Aduceți lichidul de gătit la fierbere. Gatiti pana se reduce la 3/4 cana (aproximativ 8 minute). Strecurați lichidul de gătit printr-o sită fină într-un castron; aruncați solidele. Lingură lichid peste carne de porc.
Tăiați carnea de porc în felii subțiri.