Filet De Porc Glazurat

Filet De Porc Glazurat
Filetul de porc glazurat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,47 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 256 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de filet de porc, hrean, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Porc Glazurat, Filet De Porc Glazurat, și Filet De Porc Glazurat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 425 sec.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați sarea și piperul; frecați peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Se pune într-un 13x9-in. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Puneți o crenguță de rozmarin sub carne de porc și una deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Carne De PorcCarne De Porc
5
Coaceți, neacoperit, 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Între timp, într-o cratiță, se încălzește conservele și hreanul până se topesc conservele; se amestecă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Îndepărtați crenguța de rozmarin de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
8
Ungeți carnea de porc cu 1/4 cană sos de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
9
Coaceți 10-20 de minute mai mult sau până când termometrul citește 145 de la sută.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
10
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
11
Se servește cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Vinan Alicia Las Compuertas Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Roșu intens cu accente violete. O combinație uimitoare între intensitate și precizie. Dezvăluie un fruct copt și un caracter dulce de mure, prune și marmeladă de fructe roșii. Se completează cu note elegante de piper, dafin și scorțișoară. Fructe negre Intense, amplitudine mare și sucrositate marcată. Se remarcă prin taninurile sale fine coapte și mătăsoase și oferă o senzație de gură elegantă și complexă. Îmbătrânirea va spori complexitatea vinului.Ideal pentru a se împerechea cu carne grasă, carne de vânat, mâncăruri picante, gătite lent sau la grătar.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista