Nevoie de o curs principal fără gluten? Filetul de porc cu sos de ardei roșu ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 277 calorii, 24g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ceapă, ardei prăjiți și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Filet de porc cu sos de ardei roșu, Filet de porc cu sos de roșii și piper, și Filet de porc Hongroise cu Risotto de Crab și sos Tri-Pepper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și gătiți până când ceapa s-a înmuiat. Se amestecă ardeii roșii și smântâna și se continuă să se gătească amestecând până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Transferați amestecul de ardei într-un blender sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați amestecul de condimente și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
5
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
6
Grătiți carnea de porc timp de 5 până la 7 minute pe fiecare parte până când temperatura internă ajunge la 71°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Lăsați carnea să se odihnească timp de 5 minute acoperită înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bodega DiamAndes Uco Malbec. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.