Filet de porc cu salată de Panzanella de porumb și iaurt cu Mango
Muschiulet de porc cu salata de porumb Panzanella și iaurt cu Mango ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 526 calorii, 44G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 3.7 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet balsamic, piper, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați File de porc Chipotle cu salată de porumb prăjită, Jerk friptură și Mango Panzanella salata cu hrean Ranch Dressing, și Muschiulet de porc cu gust de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți pâinea pe o foaie de copt cu margini și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Lasă să se răcească.
4
Puneți 1 lingură de oțet, roșiile și sucurile lor, usturoiul și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare și aruncați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Se adaugă porumbul și se întinde într-un singur strat. Gatiti pana se innegresc in pete, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
7
Adăugați ardeii iute și ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor și crocant-fraged, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Transferați amestecul în castron cu roșiile. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Creșteți temperatura cuptorului la 400 de grade F și ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Presărați carnea de porc cu 1/2 linguriță de sare și puțin piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Încălziți restul de 2 linguri ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Adăugați carnea de porc și gătiți, întorcându-vă după cum este necesar, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
13
Ungeți cu restul de 1 lingură de oțet. Prăjiți până când temperatura internă a cărnii de porc înregistrează 145 de grade F pe un termometru citit instantaneu, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
14
Transferați carnea de porc pe o tăietură pentru a vă odihni câteva minute și apoi feliați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
15
Adăugați pâinea și cilantro în salata de porumb și amestecați ușor împreună. Împărțiți carnea de porc și salata uniform între patru farfurii. Împărțiți iaurtul și mango-ul uniform între patru boluri mici, pentru a servi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ