Filet de porc cu reducere de prune balsamice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu reducerea prunelor balsamice. O porție conține 613 calorii, 94G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,75 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 85 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți oțet balsamic, miere, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 95%. Încercați Medalioane de filet de porc și reducere balsamică, Filet De Porc Cu Glazură Balsamică De Prune, și Mușchi de vită cu reducere de prune Port-plajă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie.
Condimentează filetul de porc cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie grea la foc mare până când uleiul strălucește; așezați ușor filetul în uleiul fierbinte. După aproximativ 1 minut, slăbiți ușor carnea de pe fundul tigaiei, dacă este necesar. Gatiti pana cand carnea de porc este tocata o culoare maro aurie, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați carnea de porc pe foaia de copt căptușită.
Prăjiți filetul ars în cuptorul preîncălzit până când un termometru introdus în centrul cărnii de porc citește cel puțin 145 grade F (63 grade C), aproximativ 15 minute.
Scoateți carnea de porc din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de a tăia în medalioane.
Gatiti prunele, otetul balsamic, zaharul brun, mierea si sucul de afine intr-o cratita mica la foc mediu-mic, amestecand des, pana cand prunele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Transferați sosul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Întoarceți sosul în cratiță și fierbeți până se reduce și se îngroașă până la consistența untului de mere, încă aproximativ 5 minute. Puneți sosul de prune peste carnea de porc feliată pentru a servi.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este la Celian Elite Malbec. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![La Celia Elite Malbec]()
La Celia Elite Malbec
Arome complexe în care iese în evidență fructele roșii și suculente, cu contribuție florală elegantă și ierburi proaspete.Îmbătrânirea în stejar a obținut în acest vin o combinație rafinată care predomină fructul. În gură există o intrare austeră și o lungime Mare. În gură, taninurile sunt moi și matasoase. Ideal pentru a bea cu brânză de capră, conține vaccin prăjit, humita, legume prăjite, pere în reducerea Malbec.