Filet de porc cu muștar de caise
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Filetul de porc cu muștar de caise ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 127g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 780 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,43 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați gem de caise, sare, muștar granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este super. Încercați Filet De Porc Cu Muștar De Caise, Filet De Porc La Grătar Cu Caise-Muștar, și Filet De Porc Glazurat Cu Caise Cu O Crustă De Ierburi Și Semințe De Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul și raftul de linie al unei tigaie cu folie.
Bateți muștarul și gemul într-un castron mic.
Bateți împreună 1/3 cană amestec de muștar cu usturoi într-un castron mare.
Se usucă carnea de porc, apoi se presară peste tot cu linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Se acoperă carnea de porc cu 2 linguri amestec de muștar-usturoi, apoi se aranjează fără a se aglomera pe tigaia broiler.
Aruncați caisele și restul de 1/4 linguriță fiecare sare și piper cu amestecul rămas de muștar-usturoi. Aranjați caisele în 1 strat în jurul cărnii de porc (inclusiv spațiul dintre filete) și fierbeți la 5 până la 6 inci de la căldură, întorcând carnea de porc o dată, până când termometrul introdus în diagonală în centrul fiecărui filet înregistrează 145 F și caisele sunt înmuiate, aproximativ 15 minute.
Transferați carnea de porc pe o tăietură (lăsați caisele pe tigaie) și lăsați să stea 5 minute.
Tăiați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inch și transferați-o într-un platou. Puneți caisele peste carnea de porc și serviți amestecul rămas de muștar-gem pe lateral (îndulciți cu gem suplimentar, dacă doriți).
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Bodega Norton Malbec Reserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Bodega Norton Malbec Reserva]()
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și pluș, cu straturi de fructe de mure și boysenberry augumentate cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Spectator De Vin