Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi

Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc cu crustă de plante. O porție conține 285 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de rucola, unt, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi, Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi, și Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul de usturoi și fiecare șalotă separat în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați 1 lingură de unt într-un castron pentru microunde. Cuptor cu microunde la maxim 15 secunde sau până la topire. Frecați untul peste carnea de porc; se presară cu 1 linguriță de cimbru, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
CimbruCimbru
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați carne de porc; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
7
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Scoateți carnea de porc din tigaie; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
9
Lăsați să stea 10 minute.
10
În timp ce carnea de porc stă, topiți restul de 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați șalotă și usturoi; saut 2 minute. Se amestecă în cartofi; saut 2 minute. Se amestecă ciupercile, restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper; saut 2 minute. Se amestecă bulionul și vinul; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 6 minute sau până când cartofii sunt fragede. Se amestecă spanacul, rucola și restul de 1/4 linguriță de cimbru; gatiti 1 minut sau pana cand verdeturile sunt usor ofilite. Feliați carnea de porc în cruce în 12 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CartofiCartofi
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
RucolaRucola
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
VerziiVerzii
PiperPiper
BulionBulion
CimbruCimbru
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
VinVin
12
Serviți carnea de porc peste amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista