Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc cu crustă de plante. O porție conține 285 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de rucola, unt, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi, Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi, și Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul de usturoi și fiecare șalotă separat în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Așezați 1 lingură de unt într-un castron pentru microunde. Cuptor cu microunde la maxim 15 secunde sau până la topire. Frecați untul peste carnea de porc; se presară cu 1 linguriță de cimbru, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Piper
Cimbru
Carne De Porc
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați carne de porc; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
7
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
Tigaie
8
Scoateți carnea de porc din tigaie; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
9
Lăsați să stea 10 minute.
10
În timp ce carnea de porc stă, topiți restul de 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați șalotă și usturoi; saut 2 minute. Se amestecă în cartofi; saut 2 minute. Se amestecă ciupercile, restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper; saut 2 minute. Se amestecă bulionul și vinul; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 6 minute sau până când cartofii sunt fragede. Se amestecă spanacul, rucola și restul de 1/4 linguriță de cimbru; gatiti 1 minut sau pana cand verdeturile sunt usor ofilite. Feliați carnea de porc în cruce în 12 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Cartofi
Ceapă Eșalotă
Rucola
Spanac
Usturoi
Verzii
Piper
Bulion
Cimbru
Carne De Porc
Sare
Vin
12
Serviți carnea de porc peste amestecul de cartofi.