Filet de porc cu chutney de rom
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu chutney de rom. Pentru $3.73 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 563 calorii, 94G de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, chutney de mango gri major, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet de porc prăjit cu chutney de smochine, Filet de porc cu Chutney de prune, și Filet De Porc Cu Chutney De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați grăsimea și orice membrană argintie din carne de porc.
Presărați ușor carnea cu sare și piper și cât de mult cayenne doriți.
Setați o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare. Când este fierbinte, adăugați ulei și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Adăugați carne de porc și rumeniți pe toate părțile, întorcându-vă după cum este necesar, aproximativ 4 minute în total.
Transferați carnea într-o tigaie de 9 x 13 inci.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când un termometru introdus în centrul celei mai groase părți a cărnii înregistrează 155, aproximativ 15 minute. Puneți carnea pe un platou și lăsați să stea 5 minute.
Între timp, adăugați rom în tigaia nespălată. Se amestecă la foc mediu pentru a elibera bucăți rumenite, apoi se toarnă aceste picături în tigaia de prăjire. Se amestecă la foc mic, amestecând în chutney, până când este fierbinte.
Tăiați carnea de porc pe diagonală în felii groase de 1/2 inch. Însoțiți cu chutney și sare și piper după gust.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher) cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)]()
Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)
Culoare rubin intens. Luminos, cu arome complexe de mure, minerale și violete. Dens și concentrat, acest vin are o aciditate solidă și taninuri care marchează aromele fructelor de pădure, violetelor și ciocolatei amare. De asemenea, mențin dulceața vinului. Finisajul este cu taninuri dulci și violet plăcut. Acesta este un vin bine echilibrat, bogat în personalitate.