Filet de porc cu ceapă roșie glazurată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați filetul de porc cu ceapă roșie glazurată. Această rețetă servește 8. O porție conține 223 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 1,3 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, bulion de pui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încearcă Filet de porc glazurat dulce și acidulat cu piure de cartofi roșii, Filet de porc prăjit cu salsa de portocală și ceapă roșie, și Filet De Porc Yucat Cu Jicama, Avocado Și Salată De Ceapă Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați cimbru, ulei, sare și piper; adăugați carne de porc. Sigilați punga și întoarceți-vă la strat; marinați la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Între timp, sotati ceapa in ulei pana se inmoaie; adăugați vinul, stafidele, zahărul și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gătiți, neacoperit, timp de 45 de minute sau până când lichidul se evaporă. Se amestecă oțet și cimbru; gatiti si amestecati 10 minute mai mult pentru a amesteca aromele. Pune deoparte.
Scurgeți și aruncați marinada.
Așezați carnea de porc pe un raft acoperit cu spray de gătit într-o tigaie de prăjire superficială.
Se coace, neacoperit,la 425 CP timp de 20-30 minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 CP.
Lăsați să stea 5-10 minute înainte de feliere.
Se servește cu topping cald de ceapă roșie.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Filet de porc în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sosuri de carne sangiovese cu corp mediu, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic cu corp plin cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Bench Sonoma Coast Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir]()
Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir
Slabă, vibrantă și încântătoare. Provenit în principal din Sangiacomo Amaral Ranch Vineyard în Sonoma Coast AVA. Acesta este un vin cu o structură slabă, elegantă și aciditate vibrantă, care amintește de Burgundy.It completează sosurile bogate, carnea prăjită și iubește să fie asociată cu păsările de curte.