Filet de porc cu ceapă roșie glazurată

Filet de porc cu ceapă roșie glazurată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați filetul de porc cu ceapă roșie glazurată. Această rețetă servește 8. O porție conține 223 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 1,3 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, bulion de pui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încearcă Filet de porc glazurat dulce și acidulat cu piure de cartofi roșii, Filet de porc prăjit cu salsa de portocală și ceapă roșie, și Filet De Porc Yucat Cu Jicama, Avocado Și Salată De Ceapă Roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați cimbru, ulei, sare și piper; adăugați carne de porc. Sigilați punga și întoarceți-vă la strat; marinați la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Între timp, sotati ceapa in ulei pana se inmoaie; adăugați vinul, stafidele, zahărul și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gătiți, neacoperit, timp de 45 de minute sau până când lichidul se evaporă. Se amestecă oțet și cimbru; gatiti si amestecati 10 minute mai mult pentru a amesteca aromele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Așezați carnea de porc pe un raft acoperit cu spray de gătit într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Se coace, neacoperit,la 425 CP timp de 20-30 minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 CP.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Lăsați să stea 5-10 minute înainte de feliere.
7
Se servește cu topping cald de ceapă roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sosuri de carne sangiovese cu corp mediu, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic cu corp plin cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Bench Sonoma Coast Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir
Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir
Slabă, vibrantă și încântătoare. Provenit în principal din Sangiacomo Amaral Ranch Vineyard în Sonoma Coast AVA. Acesta este un vin cu o structură slabă, elegantă și aciditate vibrantă, care amintește de Burgundy.It completează sosurile bogate, carnea prăjită și iubește să fie asociată cu păsările de curte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista