File De Vită Umplute Cu Crab
File de vită umplute cu Crab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 296 calorii, 41G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru $ 5.17 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați carnea de crab, friptura de vită, sosul de rumenire și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Vită Umplut, Filet De Vită Umplut, și Filet De Vită Umplut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este gătită, dar nu crocantă.
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge.
Faceți o fantă longitudinală în centrul filetului până la 1/2 in. de jos. Deschideți carnea, astfel încât să fie plată. Crab Movilă peste centru. Închide muschiulet; cravată la 2-in. intervale cu șir de bucătărie.
Așezați pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Înfășurați slănină în jurul cărnii.
Combinați 1/2 cană de apă, vin sau bulion și suc de lămâie; se toarnă peste carne de vită.
Se coace, neacoperit, la 425 de minute, timp de 45-60 de minute sau până când carnea atinge gradul de coacere dorit (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 de ore, 160 de ore, 170 de ore, 170 de ore).
Scoateți carnea pe un platou de servire. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Se toarnă picăturile de tigaie și se slăbesc bucățile maronii într-o cratiță. Grăsime degresată. Se amestecă ceapa, untul, sosul de friptură, sosul de soia, sosul rumenit, dacă se dorește, zahărul și apa rămasă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute. Se amestecă pătrunjelul. Felie de muschiulet; se serveste cu sos.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este vinurile retrospective Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru din 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.