File de somon la grătar cu sos de lămâie, tarhon și usturoi

File de somon la grătar cu sos de lămâie, tarhon și usturoi
Fileurile de somon la grătar cu sos de lămâie, tarhon și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 435 calorii, 24g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,27 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de file somon, coajă de lămâie, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt File de somon la grătar cu roșii și tarhon, [] File de somon la gratar cu Wasabi & Lemon sos de smântână {Data mea de noapte cu Wintertainer Facebook app IKEA}, și Somon la grătar cu sos de usturoi de lămâie.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un grătar pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Condimentați fileurile de somon cu sare și piper și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
File De SomonFile De Somon
Ulei De MăslineUlei De Măsline
3
Bateți împreună maioneza, muștarul, uleiul de măsline, usturoiul, sucul de lămâie, tarhonul, sarea și piperul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TarhonTarhon
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Ungeți ușor grătarul. Gatiti somonul pe gratar pana cand pestele fulgi usor cu o furculita, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Așezați pe o farfurie de servire și acoperiți cu sosul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista