File de somon la grătar cu sos cremos de hrean

Fileurile de somon la grătar cu sos cremos de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 425 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, smântână, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați File De Somon La Grătar Cu Sos Cremos De Hrean, File de somon la grătar cu lămâie cu sos de mărar, și Somon La Grătar Cu Sos De Hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Pulverizați grătarul generos cu spray antiaderent. Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Bateți uleiul, hreanul, sosul de soia, usturoiul, sarea și piperul într-un alt castron mic.
Ungeți amestecul de ulei pe ambele părți ale fileurilor de somon. Somon la grătar doar până când este opac în centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați somonul în farfurii.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.